Újra írok


Eltűntem. Magam elől, és a világ elől is. Útkereső vagyok, mint mindenki más, és habár legtöbbször tisztán látom, merre tartok, nekem is vannak bizonytalan pillanatok, amiken túl kell lépni. Eszméletlenül változik a világ, egyik napról a másikra úgy tűnhet, az AI mindent felülír, nem lesz szükség a szakmámra, másik nap pedig új lehetőségek bukkannak fel, amik megint átírják a tegnapot.


Nem könnyű ezen a vízen hajózni, hazudnék, ha azt mondanám, egyszerű időszakomat élem. Ugyanakkor már látszik, hogy az eddig működő dolgaim kezdenek háttérbe szorulni, hogy helyet adjanak valami olyan újnak, amiket már látok körvonalazódni, és az szükséges hozzá, hogy jobban megmutassam magamat, és ezzel együtt előtérbe is helyezzem magamat. Egy hosszabb pihenési szakaszon vagyok túl, amikor is - nem titok, hiszen megosztottam az oldalaimon is - megházasodtam, és egyben a nászutunkat is töltöttük. Varázslatos volt, erről fogok még megosztani élményeket elsősorban fotós szemszögből, és persze az emberi oldaláról is.

merre tovább?


Ami bizonytalanság van bennem a vállalkozás kapcsán, hogy most nem látok úgy előre, azt mégis érzem, hogy valami nagyszerű van készülőben. Így várom is, és izgatott is vagyok. Azt érzem, picit eltávolodtam eventomi-tól, ezért most újra sok figyelmet szentelek neki, hiszen jó csapat vagyunk, és együtt vagyunk igazán jó csapat.


Ennek első állomása, hogy teljesen megújult az oldalam, letisztultabb lett, sokkal jobban a fotókra és videókra koncentrál, nem bonyolít túl, egyértelműsít. És, hogy mivel fordulhatsz hozzám? Továbbra is a fotó, videó és podcast hármasán mozgok, nyitottsággal bármi új felé. Minden oldalról, platformról, segítőtől, magánembertől megkapom, hogy óriási kreativitás van bennem. Azt hiszem, ideje ezt teljes szívből elhinnem, és minden nap e szerint cselekedni.


Szóval újra írok, lendülettel tartalmakat készítek, és várom, hogy milyen új irányba mozdul el a vállalkozásom. Ha te is kíváncsi vagy, akkor kövess, tarts velem. Ha pedig bármilyen együttműködés lehetőségét érzed, ne habozz felkeresni! Feltöltődtem, motivált vagyok, tele vagyok ötletekkel, amik azt várják, hogy kikerülhessenek a nagyvilágba.


Köszönöm, hogy olvasol!