új célok


Bevallom, sokkal jobban élvezem a VLOG készítést, mint elsőre gondoltam. Folyamatosan azon töröm a fejem, mit újítsak, mit mutassak be a vállalkozói életemből, és néha a magánból. Azért teljesen más gondolkodást kíván, viszont mindig fejlesztek rajta, hogy jó minőségű, élvezhető tartalom kerüljön ki minden héten.


Úgy érzem, hogy a 8-10 perces limit tartható, és te sem unod meg, miközben nézed. Sok ötletem van, hogy miket szeretnék bemutatni a mindennapokból, viszont néha a hajtós munkák közben nincs lehetőség felvételeket készíteni. Ettől függetlenül igyekszem minden alkalmat megragadni, hogy hetente jelentkezhessem. Nagyon elköteleződtem, és érzem, hogy ez az új szerelemprojekt. És nem mellesleg kíváncsi vagyok, merre tart, és mit hoz ez be még az életembe.


A következő hetek izgalmas változásokat is hoznak, erről hamarosan be fogok számolni, mindeközben pedig zajlik a háttérmunka, hogy minden a legnagyobb rendben történjen. Sok-sok tervem van, lassan eltelik az év első hónapja, és örülök, hogy olyan dolgokba fogtam, amiket régóta tervezek. Érzem, hogy ez egy nagyon jó év lesz, ezért nagyon pozitívan állok hozzá.


Már két rész kint van, már javában készül a harmadik is, minden hétfőn kerülnek ki az új részek.

Köszönöm, ha feliratkozol, és követsz!


A VLOG eddigi részeit ITT éred el.