12 hónap?


Lehet, hogy csak én érzem így, viszont úgy tűnik, mintha ez az év nem csak 12, hanem 13 vagy 14 hónap lett volna. Persze a covid utáni időszakban ez akár áldás is lehetne, viszont mégis izgalmas világgazdasági és hazai viszonyok között lavírozott az amúgy sem felmagasztalt fotós társadalom. Félreértés ne essék, volt sok izgalmas munka, amiért nagyon hálás vagyok, talán az erő és a lendület fogyott meg az év végére, hiszen én is emberből vagyok.


Viszont ma két hónapja megházasodtam, ami életem legjobb döntése. Az esküvői videónkat együtt készítettük, és az volt a terv, hogy megosztjuk a nagyvilággal, viszont annak ellenére, hogy kiváló referencia munka lehetne, mégis meghittsége miatt megtartjuk magunknak. Bevallom, meghatódom, amikor megnézem, és visszahozza a Seychelles-szigetek szellőjét minden egyes képkocka.


Az eventomi márkát tekintve sok izgalmas új kapcsolatra tettem szert, viszont úgy érzem, picit elhanyagoltam őt. Ezért aztán év végére új honlap készült, elindult a hírlevelem, és a csőben van még 1-2 olyan ötlet, amitől újra jó barátok lehetünk. Nevethetsz, hogy mi ez, viszont jóban kell lenni az üzlettel, hogy jól menjen.


A 4 évem alatt talán idén volt a legtöbb változás - amit alapvetően nehezen viselek. Viszont ezt is meg kell tanulnom kezelni. Illetve érzem azt is egy ideje, hogy változás jön az én életemben is, így kíváncsian várom, merre visz a karrierem. Talán az eddigi dolgokat kinőttem, és ideje szintet lépnem.


Nincs még vége az évnek, 3 hétig még dolgozom, utána viszont legalább 2 hét leállás lesz, hogy újult erővel indíthassam be 2024-et. Még jövök egy évértékelő trash videóval is - ami persze komolytalan lesz, viszont minőségi. Szóval ez az év talán a legtöbb tanítást és változást hozta nekem, épültem belőle, változtam általa, több mélypont volt, mint terveztem, és emelt fővel folytatom tovább az utam.


Hiszen, ha én nem, akkor ki mesélné el //A te történeted //?


Jövőre folytatjuk!


Ha pedig nincs ajándék ötleted, ajándékozz fotós utalványt ITT.