HUH


Azért nem mondom, izgalmas év volt ez is. Rengeteg tanulással, tapasztalással, nem titkolt nehézséggel, küzdelemmel. Megérte. Utólag visszanézve minden perce nagyon izgalmas volt. Sokat gondolkodtam, hogy milyen évértékelőt készítsek. Sajnos, vagy nem sajnos az a trend, hogy az információátadás rendkívül gyors, így nehéz már 10-15 perces videókban mesélni. Még 2021-ben megtehettem, viszont ma már minden exponenciálisan felgyorsult. Így maradtam az egyperces formátumnál, amit idén úgyis sokat gyakoroltam.


A témaválasztásom is picit más lett. Igyekeztem a vállalkozói lét sztereotípiáit felsorakoztatni, és iróniával fűszerezve visszaadni. Hiszen a rengeteg háttérmunka, a tanulás, a küzdelem, a mindennapi feladatok, azaz a jéghegy csúcs alatti része általában ismeretlen. Pedig sokkal fontosabb, mint a látható rész. Persze ez egy ilyen szakma, el kell fogadni. Mindenesetre ezt megragadva elkészítettem egyperces évértékelőmet, amit fogadj sok szeretettel. Színeiben itt már szerepel az új arculat is, a zöld, és az arany színek is.


Rengeteget mesélhetnék az évről, ezt most mégsem teszem, hanem feltöltöm ezt a videót, kiteszem mindenhova, és ráhangolódok a pihenésre, amiből most 2 hét is lesz.


Csak annyit mondanék most: KÖSZÖNÖM!


Apropó, itt a videó: