4 hónap


Eltelt 4 hónap az évből, ezért picit megállok, és átgondolom, mi történt az év harmadában. Őrület, imádtam minden percét. Ugyanis egy olyan erős önmegvalósítás vette kezdetét, amire talán a vállalkozói létem alatt nem is volt példa. Elindult a VLOG, amit hetente készítek töretlenül, elindult a PODCAST-om is, ahol két hetente jönnek ki izgalmas beszélgetések, vagy egyéni részek tőlem.


Erőteljes kapcsolatépítésbe kezdtem, és olyan új ügyfelekkel ismerkedtem meg, akiknek a tevékenysége erősen kapcsolódik a személyiségemhez, így büszke vagyok arra, hogy segíthetek nekik. És belekezdtem egy olyan 6 hónapos projektbe, amiről nyár végén fogok tudni beszélni - annyi legyen most elég, hogy egy szerelemprojekt, és nagyon régóta dédelgettem.


Tavaly egy közös cégépítésbe kezdtem, viszont időközben rájöttem, hogy a saját márkámat, a saját utamat kell tovább építenem egyelőre, így 2024-ben egyedül folytatom az utam. Közben persze töröm a fejem, merre tovább később, most viszont biztosan egyedül haladok azon az izgalmas úton, amit imádok.


Tele vagyok ötletekkel, motiváltabb vagyok, mint valaha, és annyi érdekes, új emberrel ismerkedtem meg, hogy érzem, jó helyen vagyok, és tudom, hogy a dolgomat teszem. Pár hónap, és 5 éves lesz a vállalkozásom, ami nagy érdem, hiszen a vállalkozások nagy része nem jut el idáig. Biztosan nem való mindenkinek, mert sok kihívás van benne, viszont, nagyon hálás feladat, ha valaki élvezi ezt.


Kíváncsian várom, mit hoz a következő 4 hónap, majd az azt követő 4. Energikus vagyok, kíváncsi, és lelkes. Hello május, én itt vagyok!