Nyílik a világ


Jön a tavasz, és a virágokkal együtt a lehetőségek is nyílnak. Sőt, valójában ezek a lehetőségek eddig is ott voltak, csak az én világom túl kicsi volt ahhoz, hogy beleférjenek. Most viszont, hogy ezt felismertem, tudok lépéseket tenni annak érdekében, hogy olyan lehetőségek is megtaláljanak, amik előtte nem. Kristálytiszta az idei év, énmárkát építek, és olyan projektekbe foghatok, amiket régóta dédelgetek.


Ezzel együtt igyekszem magam is megújulni, és új dolgokban utat keresni. Ez a változás esszenciája. Nem mondom, hogy könnyű, sokszor munkás, viszont hálás út. Rengeteg dolog van a fejemben, néhány ötlet formájában megszületik, néhány örökre gondolat marad. Ennek ez a rendje. Arra szeretnék fókuszálni, hogy amelyek megvalósulnak, azoknál jelen tudjak lenni, és meg tudjam élni az öröm pillanatát benne. Nem könnyű a rohanás, tervezés, napi teendők mellett, viszont, ha magamat tudatosan visszalassítom, lefékezem, akkor emlékeztetem magam arra, hogy úgy is lehet.


Nyílik a világ, és azt érzem, hogy a tavalyi évem nehézségei felkészítettek arra, hogy idén kibontakoztassam magamban azt, ami az igazi misszióm. Az asztrológia is rengeteg változást ígér 2024-re, és talán azok a bátrak, akik mernek ezen változásokkal együtt haladni. Én úgy érzem, hogy merek, és bontogatom a szárnyaimat.


Néha csak érzem, hogy jó dolgok érkeznek, néha nem is tudom szavakba önteni. És talán nem is kell. Most az a feladatom, hogy megéljem ezeket, és haladjak az utamon. A vállalkozói lét egy önismereti lét is, és élvezem minden percét.