újdonságok


Az év elején hoztam egy tudatos döntést. Építem tovább az eventomi márkát olyan gőzerővel, ahogy csak lehet. Hiszek a küldetésemben, hiszek a miértemben, és ehhez a kreativitásomat használom. Ezért elhatároztam, hogy elindítom végre a heti VLOG-omat, sőt, múlt héten már a saját PODCAST csatornám is elindult. Nagyon élvezem ezeket csinálni, és az egyik célom, hogy különböző módokon tudjam elmesélni azokat a gondolatokat, történéseket, amik bennem vannak.


Idén már webinárt készítek, elindult a hírlevelem, tervezettebben posztolok, írom a blogot, hirdetéseket adok fel, felkeresem a potenciális ügyfeleimet, és mindemellett odafigyelek az egyensúlyra. Szóval izgalmas változás ez, tele új ismeretekkel. Épp az előbb fejeztem be egy általam megvásárolt énmárkáról szóló videókurzust, ami sok megerősítést adott abban, ami az idei célkitűzésem, és irányom.


Szóval folytatom azt, amit 5 évvel ezelőtt elkezdtem építeni, viszont sokkal tudatosabban, rendszerbe foglalva, és őszintén, magamat is kitéve a nyilvánosság elé. Szeretném, ha a hozzám kapcsolódók ismernének engem, ismernék a gondolataimat, a kételyeimet, a sikerélményeimet. Nagyon nagy motivációval teszem mindezt, és boldog vagyok, hogy ebben élhetek minden egyes nap. Olyan terveimet tudtam megvalósítani, amiket régóta dédelgettem, csak mindig volt kifogás. Idén viszont már nincs kifogás. Ez számomra a tudatos cselekvés éve, és a növekedésé. Emberi és vállalkozói értelemben is.