A kreativitásról


Itt az AI, és minden kezd felfordulni, úgy tűnik, izgalmas változások jönnek a legtöbb területen. A vállalkozások élete is izgalmasan alakul, bizonyos cégek behúzták a kéziféket, bizonyosak előre menekülnek. Nem könnyű fotós és videós szolgáltatóként sem alkalmazkodni. Nade azért vagyok vállalkozó, hogy kíváncsian figyeljem a változásokat, és én is új dolgokkal álljak elő.


Nem zavar, hogy jön az AI, nem gondolom, hogy elveszi a munkám, alakít, változtat rajta, de ettől még számítani fog az emberi kreativitás. Fontos az is, hogy kapcsolódjunk a munka során, és bízom abban, hogy aki velem dolgozik, az emberként is elismer. Ez kölcsönös, és én is úgy tekintek erre, hogy beszélgethetünk egy jót, ötletelhetünk együtt.


Szóval az emberi tényezőt semmilyen mesterséges intelligencia nem tudja elvenni, ha elvették, akkor abban a világban nem is szeretnék lenni.


Maradok tehát egy kíváncsi alkotó, aki azt választja minden nap, hogy kreatív ötletekkel színesíti meg a világ színpadát. Mindezt örömmel, és lelkesedéssel. Szerencsés vagyok, mert minden eddigi ügyfelemmel jó kapcsolat alakult ki. Hiszek abban, ha én emberként viszonyulok a másikhoz, akkor hozzám is így viszonyulnak. És ez fontos minden nap.

Mi a misszió?


Szóval szeretem megmutatni magam, a hibáimat, a mélypontokat, a sikereket, és az örömteli pillanatokat is. Ez tesz engem azzá, aki vagyok, és ez nekem egy természetes dolog, belülről fakad. A misszióm, hogy elmeséljem a te történetedet, olyan eszközökkel, amik a rendelkezésemre állnak. Ez jelenleg a fotó, videó, a podcast, és néhány olyan szupertitkos, rejtett pillér, amit meglepetésnek tartogatok mindenki számára.


Izgalmas ez az év, lassan a végéhez közeledik, rengeteg dolgot tanultam, és sokat tapasztaltam. Hamarosan érkezik az évértékelő videóm is, amiben bővebben beszélek az évről - de vigyázz, az biztosan nem lesz 100%-ig komoly.


Most egyébként gyűjtöm a feliratkozókat, szeretnék e-mailben több tartalmat, kulisszatitkot átadni, ha te is szeretnéd ezeket olvasni, iratkozz fel itt lent.

// social oldalaim //